Slumpad post: Man ändrar sig
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Idag

| 2015-08-01 kl 20:43 (2015-08-01, 20:43 GMT +2) | 0

Idag gick vi upp i hyfsad tid. Simon hade önskat risgrynsgröt så jag kokade det och började sen med bullbak. Barnen ville inte hänga med och träna så bara jag och John stack ut. Fantastiskt väder och skönt att köra ett pass.

Sen gjorde jag klart bullarna, och efter det tappade jag lite tempo. Njöt en del av solen, fixade lunch med John, sydde klart lite shorts och pyjamasbyxor, sorterade lite lego, hjälpte barnen cykla enhjuling, lagade middag, röjde bort lite sängkläder vi inte använder, spanade på grannes badrum, planerade lite med kompis som kommer hit nästa vecka.

Nu är jag lite trött men ska sätta mig och fundera lite på veckan som kommer.

Camera Uploads130Kommentera