Slumpad post: Att börja fyran
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En skock ungar

| 2015-07-26 kl 21:24 (2015-07-26, 21:24 GMT +1) | 0

Igår bestämdes det att Havanna skulle komma idag och sova över tills imorgon. Det längtades! Så chattade grannarna som nyss fick en bebis och undrade om deras barn 3 och 5,5 fick komma över några timmar för hon behövde laga en tand akut inne i stan. Såklart! Sen ringde Sanna och undrade om J och W kunde vara hos oss några timmar och leka då de kollade på badrumsgrejer. Sure!

John utökade pannkaksmeten då vi räknade med 5 barn till lunch. Så kom L över precis före vi skulle äta.

– Har du ätit lunch? frågade jag.
– Ja det har vi, svarade L.
– Vi ska strax äta pannkakor, sa jag.
– Jag känner att det luktar pannkakor, sa L.
– Jag åt ganska lite lunch, säger L lite dröjande innan jag hinner säga något.
– Vill du ha en pannkaka? undrar jag.
– Ja gärna! svarar hon.

Lillasyrran ville oxå ha en. Så jag och John körde ståbord och servade kidsen. Nästan som ett barnkalas! Efter lunch stack vi till Helikopterparken och spanade på distans på John som tog ut vår bil från vårt garage som numera är bo för getingar (ska ringa Anticimex imorgon).

Sen blev det lite minecraft, film och allmän lek. De närmaste grannbarnen försvann vid halv 3 tror jag men övriga fem lekte mer eller mindre resten av dagen. Avslutade med minecraftlek ute.

Camera Uploads121Kommentera