Slumpad post: Utelek
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Salmson, Jo: Tam Tiggarpojken

| 2015-07-22 kl 22:01 (2015-07-22, 22:01 GMT +1) | 0

tam-tiggarpojkenVi saknar Harry så vi letade på Ztory efter någon ny serie att sätta tänderna i. Hittade serien om drakriddarna och slog till. Igår läste vi bara 3 kapitel (läste lite annat oxå) men idag läste ut den.

Joel kom fram till att en sån här bok är ungefär som två kapitel i Harry Potter (själv tror jag ungefär som ett kapitel iofs).

Det är imponerande att kunna skriva så kort, men ändå så underhållande. Man sugs snabbt in i handlingen och fattar tycke för Tam. Vi kunde helt enkelt inte sluta läsa ikväll utan var tvungna att läsa ut den. Sen läste vi första kapitlet på nästa bok.

Bilderna är lite läskiga nästan, men barnen gillar att ha lite bilder igen. Bilder är bra när det är en helt ny värld man ska in i. Särskilt översiktsbilden i början av boken, över staden, är bra. Då förstår man lättare hur det ser ut.Kommentera