Slumpad post: Fredag!
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Besök från skåne och annat

| 2015-07-18 kl 22:41 (2015-07-18, 22:41 GMT +2) |

Idag kom min kusin med familj (och hund) på förmiddagsfika. Väldigt trevligt!

Jag och barnen bakade en semmelkladdkaka som nästan tog slut (Simon åt nog 1/4 själv) och Joel passade på att kryssa ”Läst för en släkting” på skolans läsbingo. De fick stora vattenleksaker så delar av dagen gick åt till att leka med dem. Simon hoppade på studsmatta när jag inspekterade Sannas växthus (bara liiiiite avis) och testade även att hoppa på juiceförpackning (ville inte smälla dock).

Dagen höll på att avslutas med tjafs och tråkigheter men vi snackade lite om det och är nu överens om att kanske vara lite mer lyhörda i familjen, och mindre sura. Sommarlov i ett nötskal? (var kommer alla fula ord ifrån??)

Camera Uploads1132 kommentarer to “Besök från skåne och annat”

  1. sandra skriver:

    Naaaw vad är det jag ser…en cocker!!!!…lite bättre.bilder på den hade man ju klart önskat…vilken kennel är den ifrån?

Kommentera