Slumpad post: Boka tåg
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nyttigare

| 2015-07-15 kl 20:45 (2015-07-15, 20:45 GMT +1) | 0

Jag har nått botten på något sätt känns det som. Onyttigheter lockar inte längre utan jag vill äta nyttigare, få mer energi och så där. Så hade bodystore någon kampanj på Renée Voltaire förra veckan så jag slog till på några saker för att testa.

Bipollen testade vi att äta direkt igår. Lite coolt på något sätt. Joel gillade inte, Simon tyckte ok. Jag kan lätt tänka mig att ha på flingor eller i annat.

Min vän Jenny har gjort lite mixer har jag sett på instagram så jag mailade henne och fick ett förslag. Följde det lite sådär när jag testade första ”drinken”.

  • juice1 banan
  • 6 små jordgubbar
  • 3 salladsblad
  • 2 dl vatten
  • 2 msk outspädd apelsinjuice
  • 1 tsk bipollen
  • 1 tsk ashwagandha
  • 1/2 tsk spirulina

Körde i mixern en snabb vända. Såg inte alls gott ut, men det var överraskande gott. Båda barnen smakade (trots att de tyckte det såg allt annat än gott ut). Joel tyckte ok, Simon rätt gott och jag storgillade. Simon tog några extra klunkar till och med (inte illa med tanke på hur kräsen han är). Nu är jag peppad att testa lite mer.2 kommentarer to “Nyttigare”

Kommentera