Slumpad post: En dag på förskolan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Köksfix

| 2015-07-15 kl 20:21 (2015-07-15, 20:21 GMT +1) | 0

Idag kände jag flow. Började med ett av köksskåpen som agerar skafferi. Fick hjälp av Joel med att tömma men sen försvann han. Jag höll dock ut mer eller mindre hela dagen. Har röjt allt som behövde röjas faktiskt. Det var några skåp och lådor som jag var otroligt osugen på men så gjorde jag dem bara.

Just do it.

Det var rätt enkelt. Hade ju inget annat som pockade på uppmärksamhet under dagen. Barnen lekte enormt bra själva (Elvira kom efter lunch), både inne och ute. John hjälpte till med några saker och fixade lite annat. Grymt nöjd! Dessutom inspirerad att fortsätta med fler rum senare.

Några saker har fått flyttat till andra ställen, några har slängts och några ligger i skänkahögen.

Camera Uploads110Kommentera