Slumpad post: Varde jul
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Glass, bad och lek

| 2015-07-12 kl 23:17 (2015-07-12, 23:17 GMT +1) | 0

Idag blev en soft förmiddag. Vi tog en sväng till en lekpark och tyckte oss höra Havanna med syskon på andra sidan skogen så vi gick en sväng. Det var dock några andra men när vi ändå gått en vända fortsatte vi en bit för att se om vi hittade rätt hus och vips såg vi dem ute och passade på att leka en stund.

Sen åt vi lunch hemma och synkade med kusinerna och mötte upp dem vid Getingebadet. Både Joel och Simon tränade på att simma (något som står högt på listan över saker att lära sig). Det lektes med bollar en stund och sen när det kom några regndroppar packade vi ihop oss och drog till Siaglass i Slöinge (av någon anledning har vi aldrig varit där…) och åt glass med kusinerna.

Sen åkte vi hem och åt, lekte och läste. Nu är vi redo för att åka de femtio milen imorgon efter en härlig vecka.

2015-07-12 16.30.25Kommentera