Slumpad post: Elfel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Janouch, Katerina: Barfotaflickan

| 2015-07-11 kl 23:53 (2015-07-11, 23:53 GMT +2) | 0

barfotaflickanÄnnu en bok om Cecilia och den här gillar jag verkligen. Det är många som får fokus och allt tillför. Själva deckardelen (som en del ogillar) tycker jag är ett trevligt inslag och den här gången går den spännande upplösningen snabbt (nästan så snabbt att jag undrar om jag missat något) och det är skönt.

Älskar alla olika funderingarna som huvudpersonerna har, både gamla och unga, män som kvinnor. Livet är svårt och här får man se (höra?) många tankar som sällan dryftas. Viktigt!

Det är dock flera sidohistorier som inte får sitt slut här så jag ser fram emot nästa bok. Sen brukar jag ju glömma bort de där tyvärr men de som är viktiga lär ju plockas upp i nästa bok. Särskilt den cliffhanger som boken avslutas med. Gissar att det kommer en ny del nästa vår/sommar!

Finns givetvis i danskt band oxå.Kommentera