Slumpad post: Lägga sig i tid
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Titta på bil

| 2015-07-09 kl 23:50 (2015-07-09, 23:50 GMT +1) | 0

Vi har börjat fundera på att uppgradera bilen i hemmet. Den vi har är från 2003 och saknar antispinn så det känns som att det snart är dags.

Vi drog till Hedins bil och fick provköra en Kia Cee’d. Sprillans ny med navigator och backkamera. Ascoolt såklart men det kändes inte som vi. Barnen var såklart helt sålda på den. Eller kanske snarare på en Kia Carens (7-sitsig) som vi sneglat på tidigare och de bara älskar tack vara de små sätena längst back.

Det är kul att titta och nu har jag påbörjat googlandet och när vi är tillbaka i Stockholm tror jag vi ska provköra lite fler biltyper. Frågade för ett tag sen på fejan om bra familjebil och fick ett gäng olika förslag. Smaken är som baken kan man säga.

Nu ska vi nog börja med att fundera på våra måste-krav, och kanske önskelista oxå. Sen får vi se.

Camera Uploads59Kommentera