Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inte helt enligt tidsplan

| 2015-07-06 kl 22:46 (2015-07-06, 22:46 GMT +2) | 0

Vi hade egentligen inte gjort någon tidsplan utan tanken var att ta dagen som den kommer. Ändå hinner man ju tänka att om vi kommer iväg vid 9-10 så är vi i Lkpg hos faster Anna senast 12, fikar och så är vi i Halmstad lagom till middag.

  • Vi kom iväg 10:23.
  • Redan till Södra länken var det kö och det gick långsamt igenom och ändå ut en bit på E4:an.
  • Vi fick pausa kort efter Kungens kurva pga att en person inte satt så bra.
  • Vi fick ta en liten omväg pga en kisspaus strax före Trosa.
  • När vi närmade oss Nyköping tog det stopp. Trafiken kröp fram. Simon som tömt en flaska Mer behövde kissa. Vi kom till slut fram till avfarten mot Skavsta och tog den för att ta vägen genom stan till Max på andra sidan (lunchtid hade kommit och nästan passerat). Löste kissningen. Inte helt ensamma om att ta den vägen. De byggde om i centrum och vägen jag spanat ut på kartan funkade inte så vi körde runt en 10 minuter innan vi hittade rätt och lyckades ta oss till Max. Där var vi inte heller ensamma…

Sen gick det finfint. Vi hittade till Anna och fikade, tittade på trädgård och hade det allmänt bra innan vi runt 5 satte oss i bilen för att åka de resterande 27 milen. Under dem pausade vi tre gånger.

  • Tankade, köpte bullar och försökte kolla lufttrycket (var stulen).
  • Kollade lufttrycket som ska vara 2.2 (2.2, 2.2, 2.1, 1.5…).
  • Kisspaus

Barnen var helt till sig när vi äntligen kom fram. Jag hade köpt tre ljudböcker varav en verkade tråkig enligt barnen, en var för läskig enligt oss (spökhistorier) och en funkade, Den dansande djävulen.

Ett och annat gosedjur fick följa med på årets sommarturné 🙂

Camera Uploads53Kommentera