Slumpad post: Napp mellan tårna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

#2/100 Monopol

| 2015-07-04 kl 22:03 (2015-07-04, 22:03 GMT +2) | 0

Camera Uploads108Vi glömde lite bort Monopol efter att vi kört de första dagarna, men ikväll plockade vi fram det. Tror vi spelade drygt en timme innan vi insåg att det nog var dags att läsa Harry Potter.

Barnen hade örnkoll på reglerna (överraskande bra koll på en del specialregler oxå…). Gick svindåligt för mig, John gjorde av med alla pengar och ägde typ hälften av alla gator, Simon ville hela tiden växla till sig fler sedlar och var nog den som hade flest när vi slutade. Kanske för att han typ hela tiden slog lika (tom så att han fick gå i fängelse en gång, och det var han som kom ihåg den regeln). Joel var nog den som drog in mest pengar på sina gator.

Ska bli kul att spela fler gånger och se hur strategitänket utvecklare sig.

#100passlekspelKommentera