Slumpad post: Plånboken hemma
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Två datorer

| 2015-06-24 kl 22:15 (2015-06-24, 22:15 GMT +1) | 0

Camera Uploads from John (1)3Barnen har mer och mer hängt vid datorerna i hobbyrummet. Vi har tänkt att det är trevligt istället för att de ska sitta på sina rum. Men så för någon vecka sen tänkte vi om. John började surfa runt för att hitta lämpliga datorer. Vi hade redan två skärmar som bara stod.

Så i måndags kväll när barnen somnat slog vi till på cdon.com. Idag kom de!

Snacka om att det var två taggade barn, och det var bara att fixa. Simon hade någon teori om att det var bäst att John gjorde det eftersom han jobbade med sånt hela dagarna. Så givetvis fixade jag en av dem bara för att jag kan.

Två nöjda killar som spelade minecraft innan läggning (de valde tom bort Harry Potter till förmån för det).Kommentera