Slumpad post: Fånigt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sista Harry-boken

| 2015-06-19 kl 22:29 (2015-06-19, 22:29 GMT +1) |

I morse började vi läsa sista boken om Harry. Hann med ett kapitel i sängen före frukost och ett i soffan efter frukost. Så ikväll spelade barnen schack till 8 så jag tänkte att det fick bli ett kapitel. Det var ett väldigt kort kapitel så jag var ju bara tvungen att börja på ett till. Nu visade det sig att det var ett av de mest spännande kapitel vi läst. Så det fick jag ju läsa klart. Att det sen slutade väääääääldigt spännande gjorde att båda barnen tittade med sina stora trötta ögon på mig och innan de hann säga något sa jag att självklart läser vi lite till.

Det gjorde vi, men faktiskt inte hela kapitlet. Nu har vi läst 70 sidor av 565 sidor (e-boken har annan numrering än den jag skrivit om tidigare). Gissar att vi kommer läsa ut boken före vi drar på semester om två veckor så dags att fundera på vad vi då ska ta och läsa.Kommentera