Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bloggen fyller 10 år

| 2015-06-19 kl 11:09 (2015-06-19, 11:09 GMT +2) | 0

Idag för 10 år sen började vi skriva på den här bloggen. Adressen då var: http://blog.john.nu och fysiskt låg den på en dator hemma i vår lägenhet i Orminge. Då var det inte så vanligt med bloggar och programmet som användes var Blojsom. Ganska snart bytte vi dock till WordPress som vi använder än idag.

Första riktiga inlägget var att vi skulle åka till Spanien.  Det finns inlägg före det men de har vi skapat i efterhand.

Över 6 000 bloggposter senare så är det väldigt roligt att gå tillbaka och läsa inläggen i början då man inser hur skrivandet har förändrats.

Ibland hittar man poster om saker som man helt och hållet glömt bort och verkligen får jobba hårt för att komma ihåg. Över 480 böcker har vi bloggat om. Sen Joel och Simon dök upp i våra liv så har en hel del fokuserat kring dem.En kommentar to “Bloggen fyller 10 år”

  1. Tio år håller jag verkligen tummarna för att jag landar på, och fortsätter därefter. (Firar själv tre år snart.) Grattis!

Kommentera