Slumpad post: Dagis igen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Rowling, J.K: Harry Potter och halvblodsprinsen

| 2015-06-18 kl 19:54 (2015-06-18, 19:54 GMT +2) | 0

harry-potter-och-halvblodsprinsenNästa sista boken och jag börjar få lite separationsångest nu. 3758 sidor om Harry har vi läst och det är endast 784 kvar. Tror inte vi kommer vänta så länge med att börja på sista delen. Tyvärr är filmen på engelska så vi får se om vi tittar på den (och vi läser texten för dem). Jag kan dock tänka mig att den är läskig och mörk, för de saker i boken som jag gissar att de fokuserar på är lite läskiga (särskilt visuellt).

Här märks det att gänget börjar bli äldre för det handlar lite mer om att vara kär, att hångla och vara ihop. Fint på många sätt även om det nästan blir lite genant att läsa högt.

Eftersom vi alla visste vad som skulle ske så kändes det lite som att hela boken gick i väntan på det, och när det väl hände var det såklart jobbigt. Frustrerande igenom boken oxå att ingen (som vanligt) tar Harrys oro på allvar. Suck.

Galet imponerad av den värld som skapats kring Harry!

 I serien: Harry Potter och de vises sten, Harry Potter och hemligheternas kammare, Harry Potter och fången från Azkaban, Harry Potter och den flammande bägaren, Harry Potter och Fenixorden


Kommentera