Slumpad post: #19 Inlines
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En ledig dag

| 2015-06-12 kl 22:28 (2015-06-12, 22:28 GMT +2) | 0

Skolan var stängd för planering. Det går förvisso att anmäla att barnet behöver omsorg men då blir det med vikarier så jag passade på att ta en ledig dag. Tajmade rätt bra med sommarvärmen ska erkännas. Vilken dag! Vilka barn!

De vaknade till liv före John drog så vid halv 8 senast. Jag som tänkt jobba lite mer än 30 minuter fick planera om.

Vi myste i soffan, de med paddorna och jag läsandes Harry Potter. Sen fikade vi lite på mackor och bullar som vi bakade igår. Packade badkläder och drog till Tyresöbadet. Alldeles perfekt lite människor när vädret levererade 🙂 Vi plaskade och sen åt vi lunch och drog hem.

Efter att ha försummat trädgården något alldeles förskräckligt under våren gick vi till Trädgårdshuset och shoppade loss. Barnen gick omkring och var helt lyriska över alla fina blommor som fanns. Väl hemma planterade vi och donade.

Sen blev det middag och vips var det läggdags efter att ha planterat om en av inneväxterna oxå.

Camera Uploads100Kommentera