Slumpad post: Filuriusveckor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mål!

| 2015-05-31 kl 21:57 (2015-05-31, 21:57 GMT +1) | 0

Äntligen lossnade det för Simon på fotbollsträningen. Förra veckan vilade han under matchen men idag var han med inledningsvis och kom sen en sväng till mitt knä. Jag berömde hans försvarsspel massor (var på riktigt imponerad) och efter en kort stund ville han vara med igen. Tre minuter senare klämde han till bollen och gjorde mål. Det gick inte att ta fel på den glädjen!

Sen fick jag vara målvakt när de körde en teknikövning. Alltid svårt att veta hur mycket man ska ta och hur mycket man ska släppa igenom. De är ju 6 år i år och man vill ju ge dem en utmaning men inte vara för hård heller. De verkade dock nöjda. En gång kvar och sen sommaruppehåll.

Camera Uploads92Kommentera