Slumpad post: Spegel och handfat
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Gerhardsen, Carin: Falleri, fallera, falleralla

| 2015-05-25 kl 08:38 (2015-05-25, 8:38 GMT +2) | 0

falleri-fallera-fallerallaDet blev en sista bok. En bladvändare såklart. Även här var det svårt (omöjligt?) att räkna ut exakt hur det skulle sluta, men jag måste säga att jag är nöjd med slutet. Väldigt nöjd. Det känns som att det nu går att säga hej då till Hammarbypoliserna och blicka framåt istället.

Gillar hur man kommer nära personerna i boken. Carin har en förmåga att skriva väldigt levande. De är så olika allihopa och de tillför olika saker – såklart. Önskar jag hade haft ett litet persongalleri att läsa i, där det stod om dem alla. Alla små detaljer man fått under de åtta böckerna och som gjort att man känner dem ganska väl.

Som vanligt är det som att lägga pussel när man läser Carins böcker. Otroligt snillrikt uppbyggt och hjärnan får hela tiden jobba.

Nu längtar jag till hennes nästa bok och få se vad det kan vara för personer som finns i basen där.Kommentera