Slumpad post: Mudd på
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Att kunna somna

| 2015-05-20 kl 21:31 (2015-05-20, 21:31 GMT +2) | 0

När jag var au-pair i USA var båda barnen ganska väldigt ljudkänsliga och de behövde varva ner före läggning. Därför har jag från början varit noga med att inte vara tyst när de sover, inte göra en grej av att varva ner.

Ikväll tänkte jag på det när vi läst en halvtimme och barnen ville att jag skulle starta raketerna (en lek de kom på igår). De ligger ihopkrupna och jag killar under fötterna och då flyger de iväg som raketer. Igår räckte det med att kittla under fötterna just, idag fick jag prova diverse startknappar och de fnissade och tjöt av skratt ibland. Simon skrattade flera gånger så han kiknade.

En kvart senare sov de som stockar i sina sängar. De vaknar aldrig av ljud. Vi brukar skämta och säga att vi har disco i deras rum när de sover. Och vi skulle nog kunna ha det.Kommentera