Slumpad post: Teateruppspel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Releasemingel igen

| 2015-05-12 kl 20:56 (2015-05-12, 20:56 GMT +1) | 0

Äntligen är det dags för Simonas nästa bok, En enda hemlighet. Köpte den som e-bok igår så jag har hunnit börja (fick dock sällskap på t-banan till jobbet…). Ikväll var det dessutom releasemingel på Camera Uploads79Akademibokhandeln (som förra gången). De håller visst på och bygger om där så det var rätt trångt den här gången. Nu hade jag dock med mig Sanna vilket var väldigt trevligt. Vi hälsade på Simona (hon minns mig faktiskt) och hon fick ett presentkort till Amazon av oss för att få inspiration till kommande böcker. Passade sen på att ta en bok (man betalade på vägen ut) som Simona signerade.

Vi tog lite cider och en cupcake (mini) och satte oss (jag lyckades välta en annan persons glas som stod på golvet. Hurra…). Vid halv 6 intervjuade förläggaren Simona och det var otroligt roligt och intressant att lyssna på. Satt faktiskt som trollbunden.

Sen gick vi till tacobar och åt lite middag och babblade om allt möjligt. Skön kväll!En kommentar to “Releasemingel igen”

  1. […] har bloggat, Sofia har bloggat, Susanne har bloggat. Även Shamrock och Bokglam har hunnit blogga. Om ni vill får ni gärna lägga länkar […]

Kommentera