Slumpad post: Pimpa
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ett ”rum” i taget

| 2015-05-05 kl 10:20 (2015-05-05, 10:20 GMT +1) | 0

Det är lätt att fastna i att man vill förbättra många saker i hemmet. Gör man en lista blir den lätt så lång att man lägger bort den innan man ens har börjat. Funderade lite över det och i slutet av mars kom vi på en bättre lösning.

Ett rum i taget. Fokusera!

Man bestämmer sig för ett rum, skriver ner vad man vill göra, prioriterar om man vill och så fokuserar man på det i en månad. I april fick hobbyrummet fokus. Jag röjde tyger och ordnade med pysselsaker. John röjde lite elektronik och fixade. Listan var dock rätt lång och vips så var det maj.

Vi kom överens om att slänga listan (egentligen bara arkivera eftersom vi använder Google Keep). När vi kommer tillbaka till hobbyrummet så får vi helt enkelt göra en ny lista med det som är viktigt då.

I maj är det ute som gäller. Det som inte är inne i huset så; boden på baksidan, förråd och garage, plus givetvis bak- och framsida. Bra tajming med maj för då vill man ju vara ute!4 kommentarer to “Ett ”rum” i taget”

  1. sandra skriver:

    Åh ni är så strukturerade o flitiga…ja sitter mest i soffan o suckar över oredan

Kommentera