Slumpad post: Firande
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Plötsligt händer det

| 2015-05-01 kl 22:01 (2015-05-01, 22:01 GMT +1) | 0

Vi har insett att det är 7 år sen vi renoverade köket. Några av luckorna (typ de nedre runt diskbänken) ser helt förfärliga ut. Vi har pratat om att måla dem själva, lämna in dem till någon eller köpa nya. Ikea har ju bytt kökssystem och i höst slutar de med dessa luckor så ibland har vi funderat på detta. Brukar sluta med att vi börjar fantisera om att byta färg på luckorna, och olika sätt man kan ha dem på och så blir det inte något av det.

Ikväll bara surfade jag dit. Vi bestämde snabbt att vi kör på att ersätta de som ser värst ut. Kollade i köket och kom fram till fyra delar. Några klick senare var det klart. Preliminär leveranstid 22 maj.

Keep it simple och just do it!2 kommentarer to “Plötsligt händer det”

  1. sandra skriver:

    Ha ha vi e i precis samma sits…ja drömmer dock om att byta färg…vitt med tre hundar..ja du fattar….hm..undra om smutsbrun finns 😂😂

Kommentera