Slumpad post: Klippa, kamma och dona
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fotbollsträning

| 2015-04-26 kl 20:55 (2015-04-26, 20:55 GMT +1) | 0

Simon har ibland pratat om att han vill börja träna fotboll. Så hörde vi att några andra på förskolan skulle testa i BKBK på Kärrtorps IP och sen visade det sig att hans bästa vän Havanna oxå skulle börja. Ingen tvekan. Vi anmälde honom. Förra veckan var första gången men då kunde inte Havanna, och jag var på Island och Joel på trampolinträning på samma tid.

Istället blev idag första gången. Trampolinträningen var inställd idag så vi hängde med hela familjen och njöt av det härliga vårvädret. Havanna dök upp och de var som ler och långhalm. Det var sjukt många barn födda 2009 och 2010 som var där men enormt välordnat.

Vi såg till att de var i samma grupp och de var nog de mest fokuserade i hela gruppen. Simon sa efteråt att det var många som inte lyssnat eller gjort som tränaren sa, men att han lyssnat och gjort som de skulle.

Han var extremt nöjd efteråt och längtar till nästa träning. Underbart!

FotbollsträningKommentera