Slumpad post: Bokstäver
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En volt

| 2015-04-22 kl 19:48 (2015-04-22, 19:48 GMT +1) |

Joel gör en voltI söndags var Joel som vanligt på trampolinträning (studsmatta). Det har blivit några gånger nu sen i vintras när han började och denna gång var även Simon där och tittade på. De har två studsmattor och turas om att hoppa och träna på olika saker. Det är bara en grupp med både nybörjare och upp till ganska avancerade hoppare.

Redan första gången i vintras fick Joel prova framåtvolter, mer som kullerbyttor men även andra moment som ”sitthopp” o lite snurrar. I söndags dock var första gången som han lyckades göra en framåtvolt och landa på fötterna, med balans. Jag lyckade få de på film och man riktigt ser hur glad han blev. Sen lyckades han upprepa bedriften i ”hoppgropen” i slutet fem gånger i rad. Riktigt rolig att han tycker det är kul och gör framsteg!Kommentera