Slumpad post: Låta som en helikopter
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Några fler stick

| 2015-04-13 kl 21:25 (2015-04-13, 21:25 GMT +1) | 0

Idag var det återigen besök hos naprapaten. Denna gång ombytt för att träna. Fick först berätta lite hur det har känts och det har ju känts mycket bättre. Sen tappade jag träningen i helgen 🙁 Han sa med lite allvar i rösten att det är ok att tappa lite, men inte helt och hållet. Åtminstone göra något.

Vi gick ut i gymmet och jag fick träna bröstrygg, men kände mest i underarmar och nacke. Fick dock slita på och till slut kände jag mig iaf trött i musklerna därbak. Då gick vi över på mage och rumpa. Shit…

Sen hade vi 10 minuter kvar och då föreslog han att vi skulle nåla armen. Så det gjorde han. Det gjorde ont. Jävligt ont. Kändes som att nålarna gick igenom nästan och det brände. Men musklerna slappnar av och jag känner på mig att det gör nytta.

I omklädningsrummet träffade jag på en crossare som jag inte sett på länge och sa att Robin var grymt duktigt. Fick medhåll av en annan tjej som bytte hon. Hon hade testat massa naprapater (såna som behandlat landslag etc) och först med Robin så fick hon resultat.

Känns enormt hoppfullt!Kommentera