Slumpad post: Möbelrockad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lite tårar

| 2015-04-10 kl 21:47 (2015-04-10, 21:47 GMT +2) | 0

Så här på kvällen kommer allt ikapp och jag fäller några tårar.

Tårar över en faster som jag brevväxlade med under andra halvan av 90-talet och som delade med sig av sina minnen av sin, och min pappas, uppväxt. Hon delade med sig av saker jag inte kunnat få av någon annan. Det gav perspektiv att höra om deras uppväxt, som inte direkt var en dans på rosor.

Tårar över att säcken snart knyts ihop. Mammas urna som sätts i graven nästa vecka, en inlämnad deklaration av dödsboet, och den första födelsedagen som hon inte själv får uppleva.

Det känns skönt att jag är öppen med känslor inför barnen och Joel som är lyhörd för sånt gav mig lite extra kramar och tröstande blickar.6 kommentarer to “Lite tårar”

 1. Nina skriver:

  Kramar till dig min vän <3

 2. sandra skriver:

  Tusen kramar
  Härlugt att Joel ger tröst…så viktigt att kunna gråta för barnen…man har ju lika mycket känslor fast man är vuxen.

 3. Sandra skriver:

  Tror många av vår generations föräldrar var sparsamma med det….tror knappt jag sett mina föräldrar gråta alls…möjligtvis på begravning men inte annars….håller med dig…fram med tårar, skratt ilska o allt man känner

Kommentera