Slumpad post: Betygsätta böcker
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Rockbäck, Johan: Magister Tutnäsa: Rena rama cirkusen

| 2015-04-05 kl 21:19 (2015-04-05, 21:19 GMT +2) | 0

magister-tutnasa-rena-rama-cirkusenSå snart vi läst ut andra boken så påbörjade vi den här kvällen efter. Även här är det en hel hög med galenheter. Återigen mer fokus på att man faktiskt lär sig saker tycker jag, men samtidigt lite ”ojojoj, vad ska han nu hitta på”-känsla. Den känslan älskar barnen såklart och börjar fnissa så snart de inser vad som komma skall.

Roliga böcker att läsa och det ger möjlighet till diskussioner, både under tiden men även efter då de ofta kommer ihåg vad som hänt. Tokigheter sätter sig i minnet på något sätt 🙂

Idag undrade de varför det tog sån tid för Tutnäsa att skriva den fjärde boken och jag sa att det tar säkert lite tid att komma på alla tokigheter och det är bara ett halvår sen den här släpptes. Vi har pratat lite om längden på böcker och då sa Simon att hon som skriver Harry Potter-böckerna nog har skrivit väldigt väldigt länge eftersom de är så sjukt långa. Jag kunde bara hålla med.

I samma serie: Magister Tutnäsa, Magister Tutnäsa; resan till Tjotahejti


Kommentera