Slumpad post: Moyes, Jojo: En andra chans
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ett kvällsåk

| 2015-02-27 kl 21:42 (2015-02-27, 21:42 GMT +2) | 0

Camera Uploads50Under dagen insåg vi att liftarna var öppna till 19 så efter badet vid halv 6 var John supersugen att åka då backarna såg väldigt härliga ut. Middagen var dock bokad till 18 så vi sa att vi ser hur det blir. Barnen var snabbt klara och stack till rummen och spelade och John satt lite som på nålar. Så var vi klara och han gick i förväg medans vi betalade drickan.

När jag kom upp på rummet var han och Joel i princip klara, Simon var hos Sannas grabbar och spelade, han hade sagt nej till att följa med. Jag gick dit och sa att detta var enda chansen och då ville han. Vi klädde på oss snabbt. Insåg att jag inte hade någon rumsnyckel. Sprang bort till Sanna och där hittade de den. Simon var klar och gick i förväg. När vi kom ner till skidorna insåg jag att John nog hade alla nycklarna till skidlåsen. De var låsta… Ringde John som var i liften med Joel. Liften skulle stänga om 8 minuter… De åkte ner och där tog jag emot nycklarna, rusade till skidställen och låste upp våra skidor och tillbaka till liften på nolltid (typ). På med Simons skidor och så åkte vi upp i liften. Misstänker att det var på håret men liftkillen var snäll.

Det var magiskt! Jag och Simon, ensamma i hela backen. Världen fint vintervit efter dagens snöande. Tyst och vindstilla, mörkt och mysigt. Vi njöt och åkte nerför backen med stora härliga svängar. John och Joel hade tagit sig till en annan lift så de åkte en annan backe, och var sen nöjda de oxå.Kommentera