Slumpad post: Scoutavslutning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mobilskal

| 2015-01-27 kl 22:18 (2015-01-27, 22:18 GMT +2) | 0

2015-01-27 06.22.46

När jag skulle beställa vår kalender från ifolor så hade jag lite olika rabattmail. Insåg att om jag använde ett av dem så skulle jag kunna få ett mobilskal gratis i princip.

Det var lättare sagt än gjort att välja bilder. Särskilt eftersom jag ville ha med båda barnen. Hittade två fina bilder från Turkiet men eftersom det finns en kameralins på den sidan där skalet är så försvann ett av barnen. Så jag fick hitta en bild till, en där båda var men och där de inte var i mitten. Jag lyckades, men det var inte lätt, och det gick inte fort.

Nu har jag det iaf och är jättenöjd. Roligt att kunna titta på 🙂En kommentar to “Mobilskal”

  1. Svante skriver:

    Kul att du gör ditt eget mobilskal. Jag fick hem mitt iphone-skal med foto idag som jag beställde på internet och jag är nöjd som aldrig förr. Ha en trevlig kväll.

Kommentera