Slumpad post: Veckans bokbloggsfråga (1)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Krog, Niklas: Trollkrig

| 2015-01-03, 16:28

trollkrigSå nådde vi till slut sista boken. Spänningen byggs verkligen upp från förra boken till slutet av denna. Går knappt att sluta läsa faktiskt.

De hjälps åt på olika sätt där de drar nytta av sina egenskaper och vips så är boken slut och man inser att det är slut med sagorna om Tann. Väldigt tomt blir det!

Grymt läsvärd serie!

Tidigare böcker: Skogsflickan , Bestens håla, Drakmötet, Nidaros vrede, Dräparen,  Havet, Ömannen, Faram den store, Dvärgarna


3 kommentarer to “Krog, Niklas: Trollkrig”

  1. Niklas says:

    Hej! Det är jag som har skrivit böckerna om Tann, Aina och Bladhus och jag har smygläst era tankar om böckerna vartefter de har dykt upp i bloggen. Underbart att få följa er läsning på det sättet, inte minst för att ni har varit så positiva. Det är ju såklart rena drömmen för mig att mina böcker uppskattas på det här sättet. Tack för det! : )

    • Sue says:

      Åh vad roligt att vi kunde göra dig glad! Barnen hälsar och säger de tycker du skriver fantastisk böcker. 7-åringen säger att när man läser dina böcker så känns det som att man är inne i den världen, att det är som på riktigt, att man känner besten och alla de andra figurerna.

  2. Niklas says:

    Härligt! Det är ju precis så jag hoppas att läsningen ska vara. Tack igen! : )

Kommentera