Slumpad post: Sommaren kom
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Firad

| 2014-11-15 kl 20:25 (2014-11-15, 20:25 GMT +2) | 0

Camera Uploads30Igår var det dags att bli bjuden på middag av fina grannarna Jennie och Sanna – min födelsedagspresent från dem.

Sminkade mig, vilket inte hör till vanligheterna så barnen fick ögon stora som tefat när jag visade mig. De blundade och tyckte jag såg läskig ut. Handväskan letade jag upp i maskeradlådan. Så det är inte ofta jag är ute på galej (oftast går jag direkt från jobbet och då har jag ju med grejer och de sover när jag kommer hem).

Vi började på en pub på Mariatorget och satt där och babblade och drack öl/cider. Sen när klockan närmade sig 8 gick vi vidare till den libanesiska restaurangen de bokat bord på.

Jösses vad gott, och så mycket! Några timmar senare rullade vi ut därifrån och njöt av lyxen att faktiskt ha sällskap ända hem (i princip).

Vi lovade varandra att göra fler såna här saker och bestämde att i februari blir det bio (Femtio nyanser).Kommentera