Slumpad post: Ny rullkniv
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Regnet det bara öser ner…

| 2014-10-23 kl 21:18 (2014-10-23, 21:18 GMT +1) | 0

Redan igår kväll började det smådroppa lite och under natten kom några rejäla skurar. Sen har det under dagen varierat lite. Solen tittade fram en stund när vi faktiskt var ute och badade. Det var jag som bestämde mig för att simma några längder. Konkurrensen om utrymmet i poolen var noll.

Barnen testade vattenpistoler som de fick igår. Rätt perfekt väder för det.

Intressant att se hotellet hanterar regnet. Vi fick till exempel gå en liten väg via personaldelen för att slippa gå ute i hällregnet och kom således hela vägen till matsalen utan att gå ute. Lite skönt för det var stundvis ”lite” mer än duggregn.

Vi har mest varit inne och latat oss. Rejält skönt! Passade på att tvätta och gå på ett träningspass (stretch typ).

T7Kommentera