Slumpad post: Hur många länder kan du?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Storlek 128

| 2014-10-07 kl 20:49 (2014-10-07, 20:49 GMT +2) | 0

HM byxor 128Har ju läst lite här och var om storlekar som varierar. Jag ska ju inte heller sticka under stol med att mina hemmasydda byxor varierar i storlek men där sätter jag ju storlekslapp mest för att se vilka som är till Joel och vilka som är till Simon. Jag säljer inte för anser jag att det måste följa en standard.

Så vi köpte ju nya byxor i helgen. Joel älskar rött och givetvis fanns det bara knallröda byxor på tjejavdelningen (bara en sån sak…), men jag plockade ett par i storlek 128 och sen hittade vi ett par vinröda på pojkavdelningen som Joel fastnade för.

Kunde sen såklart inte låta bli att jämföra dem när vi kom hem. Det skiljer lite på benbredden, men inte så jättemycket och där kan ju faktiskt modellerna vara lite olika.

Men 128 är väl ett längdmått? Oavsett kön så borde 128 cm vara 128 cm, eller tänker jag fel? Det skiljer liiiiiiite för mycket för att vara ok tycker jag.4 kommentarer to “Storlek 128”

  1. Natalia skriver:

    Jag litar inte på storlekarna. Roxana är 104 cm lång. Hon har byxor i storlekarna 104, 110 och 116. Hon har också klänningar i storlek 122 som hon använde redan förra året; då var de knälånga. I år var de korta, och nästa år kan hon knappast ha dem. Det står ”5-6 år” eller till och med ”6-7 år” på alla hennes kläder. Men hon är ju bara 4 och inte speciellt storväxt.
    Och Emil är inte ens 90 cm lång, men han har breda axlar och måste ha tröjor i storlek 98-104. Det är bara att titta och prova…

Kommentera