Slumpad post: Höst?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Judo

| 2014-09-30 kl 21:28 (2014-09-30, 21:28 GMT +2) | 0

Sanna frågade härom dagen om våra killar ville hänga med och testa judo (ligger 150 meter från vårt hem). Jag frågade dem, och de ville hänga med.

judo

Fotograf Sanna

Sen igår körde det ihop sig lite med hämtning (typ första gången någonsin som båda var strängt upptagna 16-17) så jag frågade om Sanna kunde hämta. Det kunde hon. Fantastiskt!

Så jag skyndade mig hem och hann precis i tid för att se avslutningen. Båda var mycket nöjda och Joel ska absolut fortsätta. Simon tyckte det var kul men velar om han ska fortsätta. Jag har sagt att han kan bestämma på plats på torsdag när nästa pass är.

Blir spännande att se om de äntligen (!) kan fastna för en aktivitet.Kommentera