Slumpad post: Mössor och halskrage
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ny skruvdragare

| 2014-09-01 kl 18:01 (2014-09-01, 18:01 GMT +2) |

SkruvdragareVår gamla skruvdragare har varit med ett tag och batterierna har blivit rätt dåliga, så jag har en tid gått o funderat på att köpa en ny. Liter efterforskningar gjorde att jag hittade en Bosch GSR 10,8-2-LI. Den har dubbla batterier som vår förra men är ganska mycket mindre. Dock verkade de som recenserat den vara väldigt nöjda.

Den billigaste fanns på Netonnet och en dag när vi hade vägarna förbi deras hämtlager i Slagsta pep jag in och köpte en.

Jag är mycket nöjd. Den känns mycket stabilare och mindre plastig än den förra, samtidigt som den är mycket lättare och smidigare att använda. Jag har använt den lite av och till, både borrat och skruvat i ca 6 veckor och har ännu inte behövt ladda den en enda gång!Kommentera