Slumpad post: Ny sandaler
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Plantering och bio

| 2014-08-01 kl 23:14 (2014-08-01, 23:14 GMT +2) |

Idag stack jag till Farsta och fixade inlines till grabbarna (de som vi fått saknade broms och var väldans stora för Simon), sen gick jag till sjukgymnasten och fick en hel hög med övningar för nacka, axlar, rygg och mage. Nu blir det att köra hemma!

Lunch och softning sen planterade vi Joels ek (de satte i flaska i höstas och fick med hem på examen) och några delar som vi klippte av i våras när vi planterade om växterna, så nu har barnen fler växter på sina rum.

Vid sextiden dök Victor upp och tog över rodret hemma. Jag och John stack in till Medborgarplatsen och gick på bio. Först hittade vi inte till bion eftersom den flyttat sen vi var där senast (bara en sån sak…) men sen blev det bra. Ovant men mysigt att se bio ihop. Såg Guardians of the galaxy och vi båda gillade den. Kanske lite väl mycket våld ibland. Som den tant jag är så blundade jag i vissa lägen.

Barnen var strålande nöjda och hade byggt bilbana. Dock inte hittat bilarna. Bilarna, plus en del andra tillbehör, stod i lådor i Simons rum. De var mycket upprörda över att jag inte sagt att jag ställt saker där oxå. Jag kontrade med att det var konstigt att de inte ens letat i Simons rum när de saknade saker – då bröt Simon ihop (trötter). Så bilbanan står kvar och jag misstänker att de kommer leka med den imorgon. De ser hemskt gärna att vi låter Victor komma och leka med dem igen.

barnvaktKommentera