Slumpad post: En sväng till IKEA
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Färingsö

| 2014-07-16 kl 23:46 (2014-07-16, 23:46 GMT +2) | 0

Idag stack jag och Joel till Färingsö och min kollega Nina där. Simon ville inte med och John stannade hemma med honom.

Vi tog södra vägen vilket innebar bilfärja och det var mycket spännande tyckte Joel som hade många frågor om det hela. På hemvägen gick vi ur bilen och spanade runt lite.

Nina har tre döttrar, 10, 9 och 6 år gamla så det fanns att leka med. Minecraft på playstation (nytt för Joel), pool och studsmatta. Vi åt, fikade och pratade. Mycket skönt tempo!

På hemvägen skulle vi stanna till på IKEA och komplettera lite till hallen. En snabb korv tänkte jag, men i kassan ut visade det sig att Joel tänkt sig restaurangen. Så jag tänkte att vi skulle låsa in det vi köpt, men då behövdes en tia och det hade jag inte så vi gick till bilen och lämnade. När vi kom upp var det låååååååååång kö och jag försökte övertyga Joel om att äta någon annanstans men han ville så vi stod i kön en kvart (gick rätt fort) och åt där för att sen avsluta på ToysR Us.

Rätt trötta när vi kom hem.

FäringsöbesökKommentera