Slumpad post: Halv 4 till halv 6
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Utelek

| 2014-07-15 kl 22:52 (2014-07-15, 22:52 GMT +2) | 0

Sen vi kom hem förra lördagen har vi mest pratat om att ta oss iväg till någon park, men inte riktigt orkat. Idag tog vi oss i kragen efter lunch och letade upp en park som Joel kallar Sköldpaddsparken (de har varit där med skolan). Jonathan, William och deras pappa Martin hängde oxå med. Vi hade med tennisrack till barnen som jag köpt på IKEA. Det uppskattades, plus bollen vi hade med.

Det var varmt och svettigt så före vi cyklade hem från Bagarmossen (där parken låg) åt vi glass och drack dricka på torget. Härligt!

Efter middagen så ville Simon träna mer tennis så vi packade ihop allt och stack till kaninparken som oxå har tennisbana. Joel stack över till Jonathan och frågade om de ville med så de anslöt efter en stund. De mörka molnen försvann och solen sken och vips hade två timmar gott.

Det hela avslutades med bad efter att ha lekt med bollar både på tennisplan och i skateboardrampen. Nice!

UtelekKommentera