Slumpad post: Spontan lunch
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kräkdags

| 2014-07-07 kl 22:00 (2014-07-07, 22:00 GMT +2) |

Sov dåligt tidigt på morgonen. Vaknade sen vid sju med huvudvärk. Gick ner i soffan och la mig och ett tag senare kände jag illamåendet. Bara att knalla till toa. 3-4 gånger fram till lunch fick jag upprepa proceduren men sen har det varit lugnt.

Joel var supergullig och blandade till en sportflaska med saft (så som vi brukar göra till dem) och Simon stod utanför toa vid ett tillfälle och kramade om mig när jag kom ut. Gulliga!

John fixade övrig marksupport och jag låg i soffan typ 13 timmar och slötittade på tv. Tittade på Rio med Simon. John gjorde pannkakor till middag och jag fick i mig en. Gott! Annars har jag inte varit hungrig alls idag. Inte heller igår kväll när jag tänker efter.

Nu hoppas vi innerligt att övriga familjen slipper. Kul att det tajmade med varmaste dagen hittills 🙂Kommentera