Slumpad post: Sitta
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

High Chaparal och hemfärd

| 2014-07-05 kl 23:17 (2014-07-05, 23:17 GMT +1) |

Klockan ringde sju imorse och då gick jag upp och packade det mesta före resten gick upp. Perfekt! Runt 9 var allt och alla inpackade i bilen och vi styrde kosan mot High Chaparal.

Vädret var ungefär som förra året men precis som vi hoppats verkar många ha prioriterat stranden idag. Det gjorde att vi kom in på Lucky Luke Show klockan 11 och den var väl helt ok. Barnen gillade (även om Simon tyckte läktaren var hög och läskig). Sen åt vi lunch före vi tog tåget (hade sämre plats och sämre vagnguide i år men klart underhållande ändå) till Mexiko där vi slog till på en glass. Av en händelse kom hjulångaren förbi och vi hoppade på.

När vi hoppade av var vi precis vid en annan show som just skulle börja så vi gick på den oxå. Hade rätt kassa platser och det var stekhett men rätt underhållande. Sen var vi alla rätt trötta och tog guldvaskning på utvägen (Joel ville och genomförde och var mycket nöjd med guldmyntet han fick).

Sen hoppade vi in i bilen och lyssnade vidare på Hicke Hiskeligs äventyr och det underhöll hela vägen hem, med två pauser.

Dag 13En kommentar to “High Chaparal och hemfärd”

  1. sandra skriver:

    aldrig varit där 🙂

Kommentera