Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ny grill

| 2014-06-11 kl 13:17 (2014-06-11, 13:17 GMT +1) | 0

Ny grillNär vi var och hälsade på Anna inköptes en grill till henne som en slags (välbehövlig) inflyttningspresent (lite också för att jag, när jag skulle flytta den gamla grillen, blev så skrämd när jag nästan trampade på en groda att jag tappade grillen som då föll isär som ett korthus).

Inspirerade av detta tilltag styrde jag kosan till Coop i Haninge för att uppgradera vår egen grill. Den vi har börjar bli bättre begagnad.

På Coop föll valet på en klassisk Weber Compact som dessutom var nersatt i pris. Till detta kompletterade jag även med ett grillöverdrag för 179 kr. Grillen monterades under sedvanliga svordomar och sen premiärgrillades det lite hamburgare med lyckat resultat.

Grillöverdraget blåste sen av under kvällen och stod inte att finna, förrän grannen Tommy kom förbi en vecka senare och undrade om det var vårt. Nu sitter det fast med klädnypor.Kommentera