Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nacke/axel/arm

| 2014-06-10 kl 21:18 (2014-06-10, 21:18 GMT +1) | 0

Ja den där axeln/nacken/armen. Har läst tillbaka lite på bloggen och inser att jag hade väldigt ont för två år sen, plus att jag i den vevan funderade en del över antalet nackspärrar.

Min naprapat sa efter några månaders behandling att hon tror att det är något som stör där och föreslog en röntgen så idag var jag hos läkare och har fått remiss till röntgen. I Farsta har de drop in så på fredag får barnen hänga med på äventyr dit. Sen kanske vi tar oss till simhall eller lekland eller något annat då skolan är stängd.

Just nu har jag inte så mycket besvär av det hela men det finns där och stör. Sitter jag fel så pirrar armen direkt, och särskilt om jag cyklar. Så det vore trevligt att bli av med det helt och hållet. Det får bli målet i år!Kommentera