Slumpad post: Valpsaker vi skaffat
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

I skogen

| 2014-04-29 kl 21:56 (2014-04-29, 21:56 GMT +2) | 0

Idag skulle förskoleklasserna på utflykt till ”Stora plurret”. Jag som knappt varit med alls i skolan (en utflykt till Södra Latin). John stekte pannkakor igår som vi packade ner idag, och en burk med dijonsenap (var äpplemos i men det var roligt att förvirra barnen när vi åt).

Det lektes med vatten, pinnar, stenar och sånt. Solen sken på oss och det var allmänt härligt. Otroligt roligt att få prata med och träffa andra barn i klasserna.

Vi gick iväg kanske kvart över åtta och kom tillbaka strax före ett, så hyfsat lång utflykt. Jag och Joel (som tog mig sig en kompis) hämtade Simon och sen tog vi en inne-eftermiddag med spel. Jag satt och jobbade lite i soffan och njöt av att ta det väldigt lugnt (har inget tokakut just nu så det passade väldigt bra).

Stora plurretKommentera