Slumpad post: Koll på november
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nytt porslin

| 2014-04-01 kl 22:24 (2014-04-01, 22:24 GMT +2) |

Efter mycket funderande så bestämde vi oss till slut för Swedish Grace (ett tips jag fick när jag frågade på fejan). Sen skulle vi välja vilken färg och det var inte lätt. Vi åkte ut till Iittala Outlet för massa veckor sen och köpte en provtallrik (sand). Sen funderade vi, och funderade.

2014-04-01 16.32.18Så förra veckan hade Cervera 30% på alla tallrikar och vi tog oss i kragen och fattade beslutet att köra 6 sand och 6 sten (av 27 cm flat tallrik, 25 cm djup tallrik, och 17 cm tallrik). Åkte till Farsta på tisdagen och köpte det som fanns (endast sten, och det saknades en 17 cm). På webben fanns det dock så på kvällen beställde jag resterande.

Igår fick jag mejl från dem om att de inte hade allt… Ringde Iittala outlet och de hade. Så jag åkte ut för att köpa resten. Snacka om att jag blev nöjd när de just denna vecka kör ”tag 3 betala för 2” på all andra-sortering (som jag hade tänkt mig ändå).

Totalsumman blev nog dock högre än tänkt eftersom jag slog till på lite extra saker…En kommentar to “Nytt porslin”

  1. […] och nästa helg åker jag och Joel till mormor. Så idag blev det lite fix och don. Vi har ju bytt ut porslinet här hemma och då fick sig vitrinskåpen i köket en […]

Kommentera