Slumpad post: Läser just nu
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Anslagstavla

| 2014-03-19 kl 11:54 (2014-03-19, 11:54 GMT +1) |

2014-03-15 15.29.00Ända sen vi la ner veckotavlan på frysen så har vi planerat att ha en på väggen mellan köket och toan. Viss inspiration fick jag av lean@home oxå. Planen var att klistra upp magnet”papper” på väggen, men först skulle vi tapetsera och vi hittade tapet i somras som vi köpte. Sen gick tiden.

Så föreslog John att vi kanske skulle köra det enklare. Keep it simple lixom. Vips hade vi beställt en whiteboard tavla från Gula katten och när den kom några dagar senare fick den vila till efter Kungsberget. Vi skippade helt enkelt tapeten oxå och tänker att vi får väl ta ner tavlan och sätta upp den igen när vi väl orkar tapetsera.

Vi satte upp den och har nu ritat in veckoschema för att se vad vi vill ha exakt innan vi tejpar upp linjerna så det blir enklare att sudda. Efter bara några dagar känns det som att den alltid varit där.En kommentar to “Anslagstavla”

  1. Martin skriver:

    Perfekt lösning med en whiteboar eller ett skyltskåp för liknande uppgifter.

Kommentera