Slumpad post: Roliga tyger
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inköp och besiktning

| 2014-02-05 kl 20:53 (2014-02-05, 20:53 GMT +1) | 0

Det är blaskigt nu. Det var diskussioner när jag klädde på barnen imorse – främst Joel. Eftersom vi skulle besiktiga bilen 19:20 så slog det mig att vi kunde ta en sväng till Farsta före det. Plus att vi kunde köpa en present för Simon ska på kalas på lördag.

BesiktningSå när jag kom hem från jobbet hade barnen ätit lite extra mellis och John gjorde sig redo att jobba lite medans vi var borta.

Vi började med BR och Simon hittade en passande present, sen vidare till Intersport som inte hade något som föll Joel i smaken, så ville han in på PoP. Där föll han direkt för en knallgul jacka. Tyvärr fanns det bara svarta och mörkblå byxor i hans storlek men han diggade de svarta och vips hade han provat och bestämt sig.

Vi åt på sushisställe och drog sen en kort sväng förbi Stadium där vi inte hittade något. Så vi stack lite tidigare till Bilprovningen. 19:11 svängde vi in. Gick ur och reggade oss, blev inkallade, två personer kollade bilen och 19:19 körde vi iväg med en godkänd bil. Grymt smidigt!Kommentera