Slumpad post: Badrum dag 51
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Marklund, Liza: Lyckliga gatan

| 2013-12-28 kl 16:59 (2013-12-28, 16:59 GMT +2) |

lyckliga-gatanKlarade knappt av att läsa prologen. Fick skumma den. Tror det gjorde att jag inte riktigt vågade läsa boken. När jag nu på jullovet tog tag i den påbörjade boken så gick det som en dans. Inte alls lika läskig.

Tionde boken om Annika och jag inser att det är två år sen den förra som jag tyckte var väldigt händelserik på slutet. Kruxet är att jag inte minns exakt vad som hände. Skulle älska att ha en sammanfattning i början av boken 🙂

Som vanligt skriver hon bladvändare och man vill fortsätta läsa och komma i mål.

Det som skiljer denna från andra är att det inte riktigt eskalerar på samma sätt på slutet. Lite skönt, samtidigt som jag saknade det.Kommentera