Slumpad post: Glasögon
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Järpe, Anna: Ingelifin och Kakadora

| 2013-12-25 kl 22:56 (2013-12-25, 22:56 GMT +2) | 0

IMG_0795Vi fick den i brevlådan under hösten. Som en slags gemensam födelsdagspresent till oss alla tror jag. Först fattade jag inte, sen insåg jag. Det är ju Faster Anna som har tryckt upp historien hon bloggade.

Jag läste den för barnen och de gillade. Både historien och bilderna.

Otroligt passande bilder måste jag säga och kan bara föreställa mig hur mycket möda som lagts ner på detta.

Den har definitivt en egen plats i bokhyllan!2 kommentarer to “Järpe, Anna: Ingelifin och Kakadora”

  1. photoartbyanna skriver:

    Hahaha – oh la-la! Min allra första recension på nätet! 😀 Bilderna kom faktiskt först… när jag stod och makro-fotade nyckelpigor fick jag se hur en konfrontation utspelade sig mellan dem, bladlössen och myrorna, och mindes historierna om myrflickorna Ingelifin och Kakadora som mamma berättade för mig när jag var liten – hennes mamma hade berättat om dem för henne när hon var liten!

    Vad jag förstår var historierna alltid spontana, och i det här fallet hade jag ju redan bilder som berättade…

    Så glad att den kunde roa! 🙂

Kommentera