Slumpad post: Försäkringskassan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Luckett Baker, Ellen: Sy – steg för steg

| 2013-11-18 kl 21:44 (2013-11-18, 21:44 GMT +2) |

Sy steg för stegVäskor, accessoarer och heminredning. Har följt Ellens blogg ett bra tag och det var där jag fick reda på att hennes bok skulle ges ut i Sverige.

Saknar en översikt av projekten som ingår i boken. Eftersom det är en spiralbok så är det ibland lite bökigt att bläddra och jag glömmer ofta bort i vilken bok jag har sett en viss sak.

Annars gillar jag uppdelningen i boken. De börjar med några sidor kring hur man kommer igång, väljer tyg och viktiga hjälpmedel. Sen kommer ett antal olika områden med tre projekt var; Måltider och disk, Kuddar, Förvaring, Quiltat i köket, Väskor och kassar, Små väskor och fodral, Handväskor, Accessoarer, Vändbart till barn, Till baby och Mjuka djur. 

De instruktionerna förtydligas med hjälp av ritade bilder vilket höjer användarvänligheten.

Gillar verkligen att de jobbar med så många olika material och tekniker, det är ett smörgåsbord som man sen kan använda när man tar sina egna idéer vidare.

Plus för att mönster medföljer – i rätt storlek så man slipper mecka. Man kan klippa ut direkt eller rita av. De ligger dessutom bra förvarande i en fick på bokens insida.

Läs mer om boken hos förlaget.Kommentera