Slumpad post: På scoutlägerbesök
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Som förut

| 2013-10-31 kl 22:32 (2013-10-31, 22:32 GMT +2) | 0

Idag när jag lämnade på förskolan kände jag mig tillbakaflyttad i tid. Senaste månaderna har det nämligen gått så otroligt bra att lämna Simon på förskolan. Han har två killar som är året äldre som han leker med och någon av dem är i princip alltid där och vips är Simon som bortflugen.

Idag var båda lediga och jag hann inte gå före han insåg det. Då grät han. Grät och klamrade sig fast vid mig. Precis som det varit nästan alltid när vi lämnat.

Amanda som jobbar där nu kom och tog hon i sin famn och satt och vaggade honom lite när jag och Joel gick iväg. På kvällen berättade han hur roligt han haft det med två andra kompisar så jag hoppas att det blir enklare för John imorgon.Kommentera